Despre




Arctos Innovation este un start-up romanesc infiintat in anul 2017 ce ofera clientilor sai solutii integrate IT in domeniul managementului deseurilor.

Echipa noastra , formata din specialisti de mediu si IT, reuseste sa imbine armonios tehnologia, inovatia si daruirea pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului.

Sprijinim dezvoltarea si eficientizarea zonei de management al deseurilor prin furnizarea de produse si servicii de inalta calitate. Am devenit cunoscuti drept profesionisti in solutii industriale, livrand solutii inovative eficiente industriilor de reciclare si de colectare a deseurilor.​

Misiune

Misiunea companiei este de a inova si dezvolta noi tehnologii, de a conecta oameni preocupati de viitor, care sa contribuie la protejarea mediului inconjurator si cresterea calitatii vietii.

Viziune

Inovatia duce la evolutie! Organizatia noastra reprezinta mediul potrivit pentru a crea tehnologii noi, adaptate in permanenta nevoilor societatii, care sa duca la un mediu mai sanatos si o viata prospera.

Valori

Excelenta! Libertate! Prosperitate!
Suntem pregatiti, dornici si determinati sa contribuim major la evolutia societatii noastre.

Impreuna, crestem rata de reciclare in Romania!